Il tuo browser non supporta JavaScript!
Vai al contenuto della pagina
Iscriviti alla newsletter

Phaidon: Cucina

Where chefs eat. A guide to chefs' favourite restaurants

Where chefs eat. A guide to chefs' favourite restaurants

WARWICK AND OTHERS

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2018

pagine: 1182

27,95

Boragó. Coming from the South

Boragó. Coming from the South

Rodolfo Guzman

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 287

49,95

Bread is gold

Bread is gold

Massimo Bottura & Friends

Libro: Libro rilegato

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 424

39,95

Vietnamese cuisine from Elizabeth Street Café
34,95

Modernist bread: the art and science

Modernist bread: the art and science

Nathan Myhrvold, Francisco Migoya

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 2196

525,00

Where to drink coffee

Where to drink coffee

Liz Clayton, Avidan Ross

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 347

24,95

The sportsman

The sportsman

Stephen Harris

Libro

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 255

39,95

The Palestinian table

The Palestinian table

Reem Kassis

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 255

34,95

Recipes from an Italian butcher. Roasting, stewing, braising. The Silver Spoon kitchen

Recipes from an Italian butcher. Roasting, stewing, braising. The Silver Spoon kitchen

Libro: Libro rilegato

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 304

39,95

America. The cookbook

America. The cookbook

Gabrielle Langholtz

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 768

39,95

Vegan: the cookbook

Vegan: the cookbook

Jean-Christian Jury

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 478

45,00

On eating insects. Essays, stories and recipes

On eating insects. Essays, stories and recipes

Joshua David Evans, Roberto Flore, Michael Frost

Libro: Copertina rigida

editore: Phaidon

anno edizione: 2017

pagine: 335

49,95

Inserire il codice per il download.

Inserire il codice per attivare il servizio.